Categorii
Arhiva
Martie 2024
M T W T F S S
« May    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Cauta

Cand am vazut postul Cristinei Bazavan despre avanpremiera filmului Morgen, nu am vrut sa pierd ocazia, mai ales ca mi-a fost ciuda ca am pierdut-o cu filmul ‘Marti, dupa Craciun’, film pe care trebuie neaparat sa-l vad.

Despre Morgen nu auzisem nimic, m-am uitat si eu pe net sa vad cate ceva, dar oricum, o data ajunsa in sala nu stiam la ce sa ma astept. Un film subtil (daca ii pot spune asa), cu imagini tablou, pe care si acum le am in minte, un scenariu foarte bun si actori extraordinari. Imaginile diminetilor in care se vad doar siluetele personajelor, filmate din spate (nu stiu daca filmatul din spate este o tehnica regizorala , dar, mi-a placut foarte tare ca eu ca spectator sa vad acelasi lucru cu personajul din film), campul pustiu, casa de tara aflata in mijlocul campului si viata autentica de tara mi-au ramas in minte. Accentul si replicile sunt delicioase, iar cei doi actori, total diferiti si foarte simpatici – romanul mare, alb, roz in obraji, lent, turcul – mic, paros, negru si agitat. Un film care poate fi discutat si rediscutat, ca o piesa de teatru sau o carte buna. Vi-l recomand cu caldura.

3 Responses to “Filmul Morgen”

  • Liliana says:

    Ha-ha-ha!!! Tocmai am luat-o pe matusa-mea de la gara. A venit la premiera; e azi la Cinema Pro. Matusa-mea joaca rolul principal feminin:)))Au luat deja vreo 4 premii la Locarno si sunt admisi la alte 5 festivaluri de film europene

  • Printesa de macaroane says:

    Foarte tare! Chiar ma intrebam ieri, cand am vazut filmul, cine o fi nevasta lui Nelu. Mi-a placut foarte tare de ea, a jucat foarte bine, ai fi zis ca asa a fost viata ei dintotdeauna. Super! Transmite-i felicitari si din partea mea, spune-i ca abia astept sa o mai vad si in alt film.

  • felicitari says:

    cel mai truli blog, felicitari.

Leave a Reply