drumulspre castel 12 300x247 In castel

Adica in sufletul Taramului…

Taramul copilariei este o poveste veche de cand lumea…Cu totii am citit-o candva, dar putini dintre noi si-o amintesc. Suntem prea patrunsi de importanta zilelelor de maine ca sa vrem sa revizitam Taramul copilariei.

Ma rog, in Castelul nostru traiesc multe personaje, tine doar de imaginatia fiecaruia dintre cititori sa le vada si sa le cunoasca. De exemplu, Stranutici este gata oricand sa va faca vraji si sa va aduca ce va doriti (uneori mai greseste, dar nu trebuie sa va suparati…), sora Balaurului verde va poate da retete de mancaruri si combinatii de ingrediente extraordinare, dar care nu pot fi facute acasa. Pot fi testate doar in poveste… Si tot asa.

O gramada de jucarii va invita sa redescoperiti placerea jocului si placerea de a inventa. Ce bine era cand spuneam… ‘maram’ sau cand ne inchipuiam ca traim intr-o casa de sticla cu obiecte de sticla… sau cine mai stie ce nazbatie.

Va asteptam cu drag sa cititi povestile si gandurile celor de pe Taramul copilariei si sa ni le impartasiti pe ale voastre.

Al vostru cu sinceritate,

Povestitorul